WerknemersU zoekt een werkgever

Ben je op zoek naar een baan die écht bij je past?

Heb je behoefte aan een bureau dat goed luistert naar jouw wensen en die zich blijft inzetten voor jouw belangen?
Schrijf je dan direct in bij Universal People.

Wij realiseren ons als geen ander dat het belangrijk is om een passende baan te hebben. Aan de hand van jouw CV en motivatie bekijken wij samen hoe we voor jou zo snel mogelijk de juiste functie kunnen vinden bij een bedrijf of organisatie waar jij het best past.

Werken is belangrijk, niet alleen omdat het je financiële mogelijkheden geeft, maar ook zeker omdat het invloed heeft op je gemoedstoestand en structuur geeft in je leven. Wie een leuke baan heeft, vindt het nooit erg om naar het werk te gaan. Universal People doet altijd haar uiterste best om voor iedereen een passende baan te vinden bij een van onze opdrachtgevers. Universal People is continu op zoek naar o.a. gemotiveerde hoveniers, grondwerkers, stukadoors, metselaars, timmerlieden, schilders, electromonteurs, lassers en fitters.

Ben je benieuwd naar een van onze vacatures? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Staat jouw functie er niet tussen? Aarzel niet, schrijf je in of neem contact met ons op! Dan gaan we aan de slag voor je, om ook voor jou passend werk te vinden.

CAO voor uitzendkrachten

Jouw rechtspositie als flexwerker bij Universal People is geregeld via de ABU-CAO voor uitzendkrachten. Dit houdt in dat wij gebonden zijn aan de inlenersbeloning. Wij worden verzocht om de CAO van de betreffende inlener na te leven. Ben je metaalbewerker dan leven we de CAO voor metaalbedrijven na. Ben je metselaar dan leven we de CAO voor de bouw na. Daarnaast hanteren we het fasensysteem. Dat houdt in dat je betere rechten opbouwt naarmate je langer voor ons werkt. Er zijn drie fasen: fase A, fase B en fase C. In de ABU-CAO voor Uitzendkrachten staan deze uitgebreid beschreven.

LocatieContactgegevens Universal People!

 

Bezoekadres 1:
Korteweg 2b, 3251 LE Stellendam
Telefoon: +31 (0)187-499590


Bezoekadres 2:
De Brauwweg 20, 3125 AE Schiedam
Telefoon: +31 (0)104-600486


Postadres:
Postbus 77
3251 AB Stellendam