WerkgeversU zoekt personeel

WERKGEVERS

Universal People is een betrouwbare, flexibele en efficiënte organisatie die actief is in de arbeidsbemiddeling of het nu om kleine ,grote bedrijven of multinationals gaat. Universal People biedt diensten aan op het gebied van werving & selectie, uitzenden, detacheren en payrolling. Doordat wij als organisatie meerdere soorten diensten aanbieden, kunnen wij voorzien in diverse behoeften. Indien u behoefte heeft aan tijdelijk personeel kunt u voor onze uitzenddiensten kiezen. Ook voor vast personeel kunt u bij ons terecht, u kunt dan gebruik maken van onze detacheringdiensten. Wilt u liever zelf de werving en selectie doen, maar niet zorg dragen voor de juridische, financiële en administratieve zaken? Dan zijn onze payrolling diensten wellicht geschikt voor u.

PAYROLLING

U kiest voor goed werkgeverschap en het liefst met minimale administratieve lasten en de bijbehorende risico’s. Dat biedt Universal People Payroll. Een full-service en kostenbesparende oplossing voor personeels- en loonadministratie. Universal People neemt u het administratieve en Juridische werkgeverschap uit handen, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Uw taken bestaan uit uitsluitend uit de werving en selectie van uw medewerkers alsmede de begeleiding op de werkplek.

DETACHERING

Als goed werkgever wilt u ook een tijdelijke werknemer zekerheid bieden. Met detachering bieden wij u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Voor een afgesproken periode of bijvoorbeeld voor de duur van één project. Zo borgt u kennis en capaciteit en beperkt u het uitstroomrisico, terwijl uw tijdelijke werknemer geniet van meer zekerheid. Het grote voordeel van detachering is dat u snel beschikt over medewerkers die hun vak verstaan. Zo lang als uw project duurt staan ze voor u klaar. Dit biedt u zekerheid, flexibiliteit en tegelijkertijd zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s. Universal People regelt namelijk alle administratie en salarisafhandeling, want wij zijn juridisch de werkgever van de gedetacheerde medewerker.

UITZENDEN

Als ondernemer wilt u snel kunnen inspelen op plotselinge piekbelasting of de afwezigheid en/of ziekte van een vaste medewerker. U wilt snel over tijdelijk personeel kunnen beschikken als dat nodig is. Universal People biedt u maximale flexibiliteit met een minimaal arbeidsrechtelijk risico. Zo weet u zeker dat de continuïteit van uw onderneming altijd verzekerd blijft.

WERVING & SELECTIE

De werving van personeel is een tijdrovend proces voor uw organisatie, zoals het plaatsen van advertenties, behandelen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Universal People kan dit proces voor u uit handen nemen. Ook bij werving van vast personeel kunnen wij van toegevoegde waarde zijn. Op basis van de met ons afgestemde functieprofiel en bijbehorende eisen beginnen wij aan de werving en selectie. Naast opleiding, werkervaring en vaardigheden van de kandidaat bespreken wij ook hun wensen, ambities en de motivatie. Ook winnen wij referenties in bij vorige werkgevers, hierdoor krijgen we een compleet beeld van de kandidaat. Na deze selectieprocedure voert u alleen sollicitatiegesprekken met kandidaten die voldoen aan het functieprofiel van de vacature. De werving en selectie fee betaalt u pas op het moment dat de kandidaat bij u aangenomen wordt: Universal People werkt op no cure no pay basis.

LocatieContactgegevens Universal People!

 

Bezoekadres 1:
Korteweg 2b, 3251 LE Stellendam
Telefoon: +31 (0)187-499590


Bezoekadres 2:
De Brauwweg 20, 3125 AE Schiedam
Telefoon: +31 (0)104-600486


Postadres:
Postbus 77
3251 AB Stellendam