Universal People heeft haar intrek genomen in een nieuw en groter pand.

Op 1 Januari 2017 is Universal People verhuisd naar een nieuw kantoor in Stellendam.

Nieuwe ruimte voor groei

Sinds onze oprichting in 2015 staat één ding als een paal boven water: wij blijven stelselmatig groeien. Ruimte tekort en onze verdere ambities zijn dan ook zonder uitzondering de noodzaak om te verhuizen geweest en dat voelt goed. In onze zoektocht naar een nieuw stekkie, stuitten we toen redelijk snel op het pand 'de Kortenaer' te Stellendam. 'Het Nieuwe Kantoor' had voor ons meteen het karakter en de uitstraling die wij zochten.

Een nieuwe start

Elke verhuizing voelt als een nieuwe start. Deze verhuizing vormt daar geen enkele uitzondering op. Tevens draagt het bij aan de professionalisering die wij met veel succes hebben ingezet.

Uitbreiding van ons team is daar een belangrijk onderdeel van. Sinds 1 Januari is ons team uitgebreid met Mark de Groot, tevens mijn zoon. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het werven van potentiële klanten en het vinden van de juiste kandidaten binnen verschillende vakgebieden. Tevens zal hij zich bezig houden mede gezien zijn opleiding en achtergrond met onze Marketing en Communicatie.