Over onsUniversal People

Ruim 30 jaar ervaring…

Universal People is een succesvol partner op het gebied van werving, selectie , payrolling en uitzenden van personeel. De organisatie van Universal People bestaat uit een management team met meer dan 30 jaar ervaring en hebben hun sporen in de flexibele arbeidsmarkt ruimschoots verdiend. Die senioriteit en de uitgebreide kennis, zorgen ervoor dat Universal People als geen ander in staat is om voor u de juiste baan en/of kandidaat te selecteren.

Het werkterrein van Universal People richt zich voornamelijk op de (Petro-)Chemische Industrie, Bouw en Techniek. Om ons onze medewerkers en opdrachtgevers goed van dienst te zijn bieden wij verschillende samenwerkingsvormen aan. Dat houdt in dat we kunnen samenwerken op basis van Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en Payrolling.

Deskundig zaken doen, afspraken nakomen en kwaliteit: dat zijn voor Universal People belangrijke normen. Het realiseren van de beste match, goede research en betrouwbaarheid: dat zijn de waarden binnen Universal People. Het is dan ook onze absolute intentie om goede partners te zijn voor zowel onze werknemers als onze opdrachtgevers.

LocatieContactgegevens Universal People!

 

Bezoekadres 1:
Korteweg 2b, 3251 LE Stellendam
Telefoon: +31 (0)187-499590


Bezoekadres 2:
De Brauwweg 20, 3125 AE Schiedam
Telefoon: +31 (0)104-600486


Postadres:
Postbus 77
3251 AB Stellendam